Datos personales

Mi foto
Soy lo que soy. Lo que ves, es lo que hay.

lunes, 23 de abril de 2012

Carol;Sandra

Disculpi, perdoni, gràcies... Ei! Vostè, que te un segon?  Veu aquella rosa vermella d’allà, la del fons? La necessito per fer feliç a una persona especial.
No! No es de la família, però como si ho fos, vostè només intenti que sigui el millor regal del món. Sap? No es que necessiti una flor per fer feliç a algú, es que he escoltat que avui es Sant Jordi, i com que diuen que les roses vermelles i en general les flors donen vida, volia que interpretessin aquest petit detall com si fos una dosis d’alegria i ganes de viure.
Que perquè una rosa vermella? Dons es ben clar, la llegenda explica que; ” el cavaller va matar el drac, i de la seva sang vermella i pura va sortir una preciosa rosa d’aquell mateix color”
 Que bonic, imagini que li passi alguna vegada això...!
Potser aquests finals són només veritat als contes i llegendes, quina pena.
Dons aquesta persona a la que vull regalar-li la passió d’aquesta meravellosa creació de la terra es una amiga meva, va a l’ institut amb mi, i sempre sempre esta quan ho necessito...li agraeixo moltíssim tot el que fa per mi, es la millor del món! Me l’estimo com res en aquest planeta, i ella ja ho sap.
Moltes gràcies per tot senyora, aquí té els diners quedi’s amb el canvi. Feliç Sant Jordi. 

1 comentario:

  1. No te olvides de regalar la rosa con espinas para que el/la que la reciba,si se pincha, pueda pedir un deseo mientras se seca la gota.
    A Sandra le irá perfectamente.
    ;)))

    ResponderEliminar